Bij ieder geslaagd feest zijn wij van de partij!

Geen catering uitdaging is ons te gek!

Catering

Catering is er in allerlei vormen. Natuurlijk kunnen wij dit ook verzorgen naar uw wensen en ideeën.

Catering van een bijeenkomst, thuis of op locatie. U kunt er veel stress van hebben. Maar dat hoeft niet. Wij verzorgen veel vormen van catering en kunnen ook uw catering verzorgen. Omdat iedere opdracht anders is, werken we niet met vaste menu’s, buffetten of lijsten. Wij luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Deze wensen vertalen wij naar een cateringvoorstel wat is afgestemd op het verhaal van de opdrachtgever. Door onze flexibiliteit kunnen we snel handelen. Hierdoor kunnen wij ook binnen enkele dagen een cateringopdracht voor u uitvoeren. Het minimaal aantal dagen dat wij nodig hebben om uw catering te verzorgen is drie dagen. Alleen een volle agenda kan dit in de weg staan.

Uw cateringopdracht kunnen wij geheel voor u verzorgen. Maar als u zelf een deel wil verzorgen, passen wij ons daar op aan. Alle afspraken hierover worden van te voren vastgelegd in een offerte. Bij wijzigingen in de voorbereidende fase, hoe klein ook, ontvangt u een aangepaste offerte. Zo is het voor beide partijen altijd duidelijk wat er wel en niet is afgesproken. Veranderingen op het laatste moment gaan we ook flexibel mee om. Het doel is en blijft dat de catering van uw bijeenkomst of evenement een succes wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. Dit kan via het contactformulier.

Wilt u een catering laten verzorgen binnen drie tot vijf dagen? Neem dan contact op via WhatsApp of Facebook. Waarschijnlijk zal u niet direct antwoord krijgen. Maar omdat u ons via deze kanalen benaderd, krijgen wij direct uw bericht te zien. Daarna zullen wij uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.